شفا آنلاین>سلامت>متخصصان تغذیه مصرف انواع میوه و سبزی به رنگ های مختلف را توصیه می کنند چراکه تنوع رنگ در این موادغذایی عامل جذب طیف وسیعی از ریزمغذی ها به بدن است.
به گزارش شفا آنلاین، آنتی
اکسیدان ها یکی از ترکیب های مورد نیاز بدن هستند که سبزیجات و میوه های
بنفش یا ارغوانی رنگ اغلب حاوی مقادیر قابل توجهی از آنها هستند و به همین
دلیل افزودن این نوع از سبزی ها و میوه ها به رژیم غذایی روزانه ضروری
است.پنج سبزی بنفش که مصرف آنها به حفظ سلامت و شادابی بدن کمک می کند،به شرح زیر است:**گل کلم بنفشاین
سبزی مانند گل کلم سفیدرنگ مغذی و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای
سلامت بدن مفیدند. این نوع سبزی هنگام طبخ، سبزرنگ می شود. هرچند می تواند
برای حفظ رنگ این سبزی در غذا آن را به صورت خام مصرف کرد.**کلم پیچ بنفش کلم
پیچ بنفش نسبت به نوع سفیدرنگ آن از میزان بیشتری پلی فنول برخوردار است و
پلی فنول ها نیز از ترکیبات مهم برای حفظ سلامت بدن هستند.**هویج بنفش هویج
بنفش دارای خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی بالا است. نتایج یک بررسی بر
موش ها نشان می دهد آب هویج بنفش ناراحتی ها و بیماری های ناشی از مصرف حجم
زیاد کربوهیدرات نظیر پیش دیابت، فشارخون بالا و آسیب های قلبی و کبدی را
برطرف می سازد. همچنین این نوع هویج نسبت به هویج معمولی حاوی میزان بیشتری
آنتی اکسیدان است.**بادمجانمصرف بادمجان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها، آهن، کلسیم و دیگر انواع ویتامین ها توصیه می شود.**سیب زمینی بنفشبررسی ها نشان می دهد میزان آنتی اکسیدان این نوع سیب زمینی نسبت به نوع معمولی آن بالاتر است.