به گزارش شفا آنلاین، مهدی حسینی اصل کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در مورد خرید کنسروها و کمپوتها اظهار داشت: در هنگام خرید کنسروها و کمپوتها به درج مشخصات تولید کننده یا واردکننده و همچنین درج شماره پروانه ساخت یا پروانه بهداشتی ورود و تاریخ تولید و انقضا دقت شود.
این کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو افزود: در صورت مشاهده با آلودگی یا زنگ زدگی در کنسرو یا کمپوت از مصرف آن خودداری شود.
حسینی اصل اظهار داشت: کمپوتها و کنسروها نباید زیر نور آفتاب باشد و در مغازه و فروشگاه در دمای مناسب نگهداری شود و بعد از باز شدن برای مصرف سعی شود زودتر مصرف و در صورت نگهداری بعد از باز شدن، آن را در ظروف شیشه ای نگهداری کنند.
کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه در مورد خرید رب گوجه فرنگی به ایفدونا گفت: مصرف کنندگان در صورت مشاهده کپک زدگی در سطح رب گوجه فرنگی، از مصرف آن خودداری کنند و بعد از باز شدن رب را در ظروف شیشه ای و در جای خشک و خنک نگهداری کنند.