کد خبر: ۱۱۵۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۵ - 2016July 09
شفا آنلاین>سلامت>معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از راه اندازی یک هزار و 955 خانه بهداشت در استان های کشور طی سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش شفا آنلاین،علی اکبر سیاری روز شنبه در آیین گشایش مرکز سلامت جامعه خیران سلامت در شهرک سینا اردبیل گفت: مراکز سلامت با هدف دسترسی آسان ، بهره مندی جامع و کاهش تاثیر آسیب های اقتصادی بر بهداشت و درمان مردم در حاشیه شهرها احداث می شود.

وی افزود: خدمات بهداشتی به طور عمده رایگان اما خدمات درمان مستلزم پرداخت هزینه است و از سال 92 تاکنون برای بهره مندی مردم از خدمات بهداشت و درمان خانه های بهداشت در کشور احداث و به بهره برداری رسیده است.
معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان از نظر بهره مندی از مراکز و خانه های بهداشت و درمان عقب مانده بود که امسال برای جبران آن نقیصه در اولویت برخورداری از طرح های یاد شده قرار دارد و در استان های خراسان جنوبی ، آذربایجان غربی و کردستان نیز کارهای خوبی در ساخت و توسعه خانه های بهداشت صورت گرفته است.
سیاری همچنین در آیین کلنگ زنی مرکز سلامت شهید جدی در حاشیه خیابان صیاد شیرازی اردبیل گفت: در سال های گذشته از ارایه خدمات بهداشتی و درمانی تا حدودی غفلت شده و اکنون نیازمندان و حاشیه نشین ها در اولویت برخورداری از این خدمات هستند.
وی افزود: در توسعه خدمات بهداشتی ، درمانی باید به گونه ای برنامه ریزی و تلاش کنیم که حاشیه نشین ها در برخورداری از آن خدمات، هرگز احساس نابرابری نداشته باشند.
دکتر فرهاد پورفرضی ، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان اردبیل نیز در این آیین گفت: برای احداث مرکز سلامت جامعه خیرین سلامت اردبیل با 480 متر زیربنا در شهرک سینا 10 میلیارد ریال از سوی خیرین سلامت هزینه شده است.
وی افزود: مرکز سلامت شهید جدی با دو هزار و 500 متر مربع مساحت و 700 مترمربع زیربنا در حاشیه خیابان صیاد شیرازی اردبیل احداث می شود، اعتبار لازم برای ان تامین شده و تا دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی اظهار کرد: با هدف توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در استان 19 مرکز بهداشتی درمانی تا دهه فجر و برخی از آنها در هفته دولت امسال به بهره برداری خواهد رسید.
پورفرضی گفت: سطح رضایتمندی مردم استان اردبیل از خدمات طرح تحول نظام سلامت 90 درصد است که 25 درصد از میانگین کشوری آن بالاتر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان اردبیل همچنین از تعهد خیرین احداث کننده مرکز سلامت خیرین اردبیل برای ساخت مرکز دوم در این شهرستان خبر داد.
جواد زنجانی فرماندار اردبیل نیز گفت: شهرستان اردبیل 600 هزار نفر جمعیت دارد که 150 هزار نفر آن در حاشیه های این شهرستان سکونت دارند و توسعه خدمات بهداشتی درمانی برای حاشیه نشین ها ضرورت دارد.
وی افزود: به رغم وجود اعتبارات حوزه بهداشت و درمان ، برای ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در حاشیه شهر اردبیل زمین کافی وجود ندارد و تلاش می شود از زمین هایی مربوط به فضای سبز حاشیه شهر با تغییر کاربری برای ساخت و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی استفاده شود.
وی اظهار کرد: خیرین اردبیل در ساخت و توسعه مراکز بهداشتی درمانی پیشگام هستند و تلاش می کنیم به تناسب همت آنها در خدمت رسانی به مردم کوشا باشیم.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: