وی افزود: اگر مراجع قضایی بتوانند تدبیری بیاندیشند که در رسیدگی به پروندههای متشکله پس از کشف کالای قاچاق تسریع بعمل آید و متخلفان در حداقل زمان ممکن با برخوردهای قانونی مواجه شوند، قطعا طرحهای مقابله با محصولات سلامت غیر اصیل از نقش بازدارندگی بیشتری برخوردار خواهد شد.
وی همچنین ادامه داد: همانطور که آشنایان با قوانین حوزه قاچاق میدانند مطابق نص صریح قانون خرید و فروش و حمل و عرضه کالای قاچاق جرم بوده و افرادی که مبادرت به انجام چنین کارهایی میکنند، فعلشان مجرمانه تلقی میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسلامی با بیان اینکه طبق مفاد مختلف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وزارت بهداشت موظف است نسبت به مصرف چرخه انسانی کالاهای حوزه سلامت اظهار نظر کارشناسی کند، تصریح کرد: در صورت تایید عدم اصیل بودن کالا و محصولات توسط کارشناسان وزارتخانه مذکور و مطابق ضوابط و مقررات، کالاهای قاچاق، سرانجامی جز امحاء نخواهند داشت.
مدیر کل بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو در پایان با اشاره به اینکه مسئلهای متوجه محصولات سلامتی که منع قانونی و اعتباری نداشته و شناسه آنها به تائید کارشناسان وزارت بهداشت رسیده؛ نخواهد شد، گفت: صرفا با صاحبان کالاهای فاقدبرچسب و برچسبهای معتبر آنهم پس از تشکیل پرونده، برخوردهای مقتضی بعمل خواهد آمد.