شفا آنلاین>سلامت>بررسیها نشان میدهد مصرف غذاهای کنسرو شده فرد را در معرض مواد شیمیایی قرار میدهد که با خطر ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی و مشکلات دیگر مرتبط است.
به
گزارش شفا آنلاین، در این مطالعه محققان دو دانشگاه «جانز هاپکینز» و
«استنفورد» آمریکا به بررسی اطلاعات مربوط به هزاران نفر در سنین مختلف و
پیش زمینه اقتصادی-اجتماعی آنان پرداختند و بر چالشهایی که مصرف کنندگان
غذاهای کنسرو شده برای محدود کردن میزان قرار گرفتن در معرض ماده شیمیایی
بیسفنول A با آن روبرو هستند، تاکید کردند.
در این بررسی اطلاعات غذایی و نمونه ادرار 7669 فرد شش
سال و بالاتر درفاصله سالهای 2003 تا 2008 مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص
شد هر چه میزان مصرف غذاهای کنسرو شده بیشتر باشد فرد بیشتر در معرض ماده
شیمیایی بیسفنول A قرار دارد.
محققان
آمریکایی مشاهده کردند مصرف محتویات یک قوطی کنسرو با افزایش 24 درصدی ماده
بیسفنول A در ادرار مرتبط است. همچنین در غذاهای مختلف میزان متفاوتی از
ترکیب بیسفنول A وجود دارد و برخی انواع خوراکیها حاوی میزان بالاتری از
این ماده شیمیایی هستند.