به گزارش شفا آنلاین، محسن صیرفی در ارتباط با بخش سرطان مرکز بیماریهای خاص بروجرد گفت: این مرکز به دلیل نبود پزشک آنکولوژیست تعطیل است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد، ادامه داد: پیگیریهایی برای جذب پزشک آنکولوژیست در مرکز بیماریهای خاص بروجرد از طریق وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان انجام و قولهای مساعدی برای جذب این پزشک داده شده است.
وی اظهار داشت: پذیرش نشدن بیماران در بخش سرطان مرکز بیماریهای خاص بروجرد موجب شده تا بیماران در مراکز دیگری خارج از شهرستان اقدام به شیمی درمانی کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد با بیان اینکه مرکز بیماریهای خاص بروجرد از تجهیزات و امکانات مطلوبی برخوردار است، گفت: امید است به زودی یکی از فارغ التحصیلان آنکولوژی در این مرکز جذب شود.
وی افزود: مرکز بیماریهای خاص بروجرد با مشکل نبود داروساز نیز مواجه است و در حال حاضر داروهای این مرکز تنها از طریق داروخانه دولتی امام خمینی(ره) تامین میشود.
صیرفی، اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در بخش بهداشت و درمان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: کلینیک بیماران خاص بروجرد توسط دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان احداث شده و دارای 10 تخت دیالیز است.
وی افزود: نیمی از بیماران دیالیزی شهرستان بروجرد در مرکز بیماران خاص و نیمی دیگر در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان تحت درمان هستند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با ساخت کلینیک دندانپزشکی و ساخت مرکز بیماران خاص خدمات گستردهای به مردم ارائه داده است.
وی با اشاره به اینکه برخی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی لرستان در قالب هیئت علمی با مرکز بیماریهای خاص بروجرد همکاری دارند، اظهار داشت: مرکز بیماریهای خاص دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد چهاردهم دی ماه 1394 با حضور رئیس بنیاد امور بیماران خاص کشور به بهره برداری رسید.
صیرفی در پایان بیان کرد: پنج هزار بیمار خاص در شهرستان بروجرد وجود دارد که 900 تن از این افراد مبتلا به سرطان هستند.