برخی از خواص تخم شربتی
بهگفته این محقق و مدرس طب سنتی اگر افراد تخم شربتی را در آب جوش بریزند و نیمگرم بخورند, سینه را نرم میکند و سرفه را تسکین میدهد, برای پیشگیری از درد دندان، مقداری از آن را در دهان خوب بمکند بعد خوب بجوند و بخورند.
وی افزود: برای رفع عطش مقداری از تخم شربتی را با یک لیوان شربت رقیق مورد علاقه خود ترکیب کنید و بعد از لعاب دادن مصرف کنید.
اصغری ادامه داد: مصرف تخم شربتی همراه با آب گرم برای کاهش اشتها و در نتیجه کم کردن وزن بسیار مفید است البته در کاهش فشار خون نیز مؤثر است.
وی بیان داشت: تخم شربتی منبع غنی آهن و کلسیم است که افراد برای تقویت اعصاب، تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه بخیسانند و مصرف کنند.
این محقق و مدرس طب سنتی خاطرنشان کرد: تخم شربتی برای تقویت قلب مفید است که بهتر است آن را با عرق بیدمشک یا بهارنارنج یا گلاب مخلوط کنند و بخورند.
اصغری یادآور شد: تخم شربتی در پایین آوردن قند خون نیز مفید است. برای این منظور از ترکیب آن با عرقیاتی مثل عرق گزنه میتوانند استفاده کنند. اگر غلظت تخم شربتی در یک لیوان زیاد شد، افراد بعد از مصرف آن یک لیوان آب ولرم بخورند که در دستگاه گوارش انسداد به وجود نیاید.