کد خبر: ۱۱۳۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۲ تير ۱۳۹۵ - 2016June 22
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه بیمه‌ها نتوانستند همگام با طرح تحول سلامت پیش روند، گفت: اکنون بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی سیر صعودی به خود گرفته و روز به روز افزایش می یابد.

به گزارش شفا آنلاین،حیدرعلی عابدی با بیان اینکه مهمترین منبع درآمدی وزارت بهداشت بیمه‌ها هستند، افزود: در گذشته بیمارستان‌ها خودگردان بودند و بیشترین درآمدشان از پرداختی مردم حاصی می‌شد اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، کاهش هزینه‌های مردم در اولویت قرار گرفت لذا بیمه‌ها بخش عظیمی از این بار را به دوش کشیدند اما به مرور زمان نتوانستند همگام با طرح تحول سلامت پیش روند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در جریان اجرای طرح تحول سلامت بیمه‌ها نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند، ادامه داد: این موضوع هم اکنون به چالش جدی حوزه سلامت تبدیل شده زیرا بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی سیر صعودی به خود گرفته و روز به روز افزایش می یابد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه بیمه‌ها باید به سه دسته تقسیم شوند، تاکید کرد: نخست بیمه سلامت که باید در زیرمجموعه وزارت بهداشت قرار گیرد و بودجه آن نیز به این وزارتخانه پرداخت شود، دوم بیمه تامین اجتماعی است که باید پابرجا باقی بماند زیرا این بیمه از سویی از بیمه شده مبلغی را دریافت می‌کند و از سویی دیگر به بیمار خدمات ارایه می دهد، سوم نیز بیمه های تکمیلی هستند که تمایل دارند در بیمارستان های خصوصی خدمات ارایه کنند.

وی با تاکید بر ورود مجلس به حل مشکل بیمه ها، یادآور شد: در تلاشیم تا کمیته مشترکی به همراه کمیسیون های بهداشت و اجتماعی مجلس تشکیل دهیم تا به صورت تخصصی به موضوع بیمه ها رسیدگی شود؛ بدون شک این موارد باید در اولویت کمیسیون بهداشت قرار گیرد زیرا در غیر این صورت طرح تحول سلامت با مشکل مواجه خواهد شد.

عابدی تصریح کرد: اکنون بیمارستان ها با هزینه‌های روزانه روبرو هستند و همین موضوع بدهی بیمه‌ها را به مراکز درمانی سنگین‌تر می‌کند که توان پرداخت آن را هم ندارند.

وی با تاکید بر اینکه بیمه‌ها باید برای پرداختی های خود برنامه داشته باشد، تصریح کرد: زیرا یکی از معضلات امروز صندوق های بیمه آن است که هیچ نوع نظارتی بر نوع ارایه خدمات خود ندارند، به طور مثال بسیاری از خدمات در بعضی از تخصص ها خدمات القایی است که برای این خدمات بیمه متعهد به ارایه خدمات نیست که باید این موضوع را به مراکز درمانی اعلام کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: همچنین اگر بیمه بتواند برای 10 قلم از خدمات، راهنمای بالینی در نظر بگیرد و روی آن نظارت دقیق انجام دهد خواهد توانست میلیاردها تومان در هزینه های سلامت صرفه جویی کند که همه این موارد نیازمند برنامه ریزی های دقیق است که وزارتخانه های بهداشت و کار باید به آن توجه کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: