این مطالعه
آماری نشان می دهد 42 درصد از کودکان مبتلا به میگرن به کمبود ریبوفلاوین،
71 درصد به کمبود کوآنزیم Q10 و 91 درصد دچار کمبود ویتامین D هستند.
متخصصان
معتقدند با تغذیه سالم و غنی از انواع میوه، سبزی، حبوبات، غلات و لبنیات
کم چرب، می توان کمبود ویتامین را که با میگرن در کودکان مرتبط است، جبران
کرد و در صورت نیاز از مکمل های ویتامین استفاده کرد.
محققان احتمال می
دهند کمبود ویتامین از طریق نقش آن در مکانیسم های مختلف در سلول از قبیل
اختلال در عملکرد میتوکندری (موتورخانه سلول) با میگرن مرتبط است و رفع این
کمبود نقش مهمی در کمک به بیماران مبتلا به میگرن دارد.
سردردهای
میگرنی به دردهای ضربه ای و تپش دار در نقطه ای از سر گفته می شود که
معمولا نیمی از مغز را دربرمی گیرد و مدت زمان این درد بین 4 تا 72 ساعت
است؛ معمولا مبتلایان به این بیماری نسبت به صدا و نور حساس می شوند و
علایم بیماری با این دو عامل افزایش می یابد. میگرن در دختران شایعتر از
پسران است و به طور کلی تعداد مبتلایان زن چهار برابر مردان است.