شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه گفت: برای سلامتی قلب و عروق از هر روغنی استفاده نکنید.
به گزارش شفا آنلاین،محمد علی انوشه متخصص تغذیه گفت: روغن های خوراکی امروز روغن های سردی هستند که بیش از اینکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربرد های صنعتی هستند.
انوشه
یادآور شد: روغن های خوراکی امروز اغلب از مخلوط روغن هایی نظیر روغن دانه
سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شده اند.
وی
با اشاره به این که مصرف این روغن ها دارای مضرات فراوان است و عوارض غیر
قابل جبرانی را به همراه دارد، افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیمار های
قلبی و عروقی رایج از مصرف این روغن ها، برای حفظ سلامتی روغن هایی پیشنهاد
می شود که دارای اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 است و مقدار چربی های
اشباع در آن اندک است.
وی در ادامه افزود: روغن
هایی نظیر کره حیوانی اصل(گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون،
روغن دانه ی انگور از دسته روغنهای خوراکی هستند که دارای خواص بسیار مفیدی
برای بدن هستند.
وی در پایان اذعان کرد: از
فواید کره های حیوانی می توان به استخوان سازی، کاهش غلظت خون، سم زدایی
بدن و همچنین کاهش چربی زائد شکم اشاره کرد.
گفتنی
است؛ با توجه به فوایدی که روغن طبیعی دارد، افرادی که دارای بیماری های
فشار خون و قند خون هستند در مصرف این روغن ها محتاط باشند.