بررسی انجام شده حاکی از آن است که تمشک قرمز سرشار از فاکتورهای ضدالتهابی و آنتیاکسیداتیو است. در واقع این میوه هم برای سلامت قلب و هم مغز مفید است و به فرد کمک میکند عملکرد سالم مغزی خود را از دست ندهد.
یکی از محققان این مطالعه از موسسه فناوری ایلینوی آمریکا گفت: اگرچه مطالعات انجام شده در مورد تاثیر تمشک قرمز بر کاهش بیماری آلزایمر کاملا محدود است، شواهد چشمگیری وجود دارد که نشان میدهد ترکیبهای پلیفنول تمشک قرمز، استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش داده است که در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر و حتی کند کردن روند پیری مغز نقش دارد.