آشنایی با عوامل بروز تشنگی در ماه رمضان
بهگفته این متخصص طب سنتی در رمضانهای تابستانه، قطع مصرف نوشیدنیها و خوراکهای تریبخش و خنکیبخش، در کنار رویارویی با گرمای خورشید و عوامل گرمکنندۀ دیگر مانند حرکت بدنی و روحی، موجب کاهش رطوبات بدن, غلبۀ گرمی و خشکی بر قلب, کبد و معده میشود و فرد دچار تشنگی زیاد میشود.
وی ادامه داد: این وضعیت موجب خشکی پوست و مزاج، مشکلات روحی، عدم تمرکز، افکار بد، کمخوابی و بدخوابی، عصبیت و تحریکپذیری و بیقراری و... بهویژه در افراد گرم و خشکمزاج میشود.
انجام فعالیتهای فکری بیش از حد در ماه رمضان موجب تشنگی میشود
رضاییپور بیان داشت: همۀ غذاها و ادویه گرم و خشک، غذاهای مولد صفرا، خوراکهای چرب و سرخکردنیها، کارهای بدنی زیاد، مواجهه با گرمای روز و تابش آفتاب، بوها، فکرها، استرسها و احساساتی که موجب افزایش گرمی در مغز, قلب, معده و کبد شوند, موجب افزایش تشنگی میشود.
وی خاطرنشان کرد: نخستین گام در کاهش عطش در روزهداری، پرهیز از عوامل زمینهای است که در بالا ذکر شد.