به اعتقاد پزشکان افزودنیهای غذایی میتوانند بر باکتریهای روده تاثیر بگذارند که در نتیجه التهاب را به دنبال داشته باشند. همچنین التهاب در نهایت تعدادی از بیماریهای مزمن را منجر میشود.
در خوراکیهای فرآوری شده، "امولسیفایر" به کار گرفته میشود. این مواد که برای ارتقاء بافت غذا و طولانی کردن مدتزمان نگهداری آنها استفاده میشود برای سلامتی مضر هستند. این مواد با تحریک کردن باکتریهای معمول روده موجب بروز التهاب میشوند.
به گزارش ساینس ورلدریپورت، محققان در بررسیهای خود مشاهده کردند ترکیبهای امولسیفایر حتی در موشهایی که فاقد باکتری روده هستند التهاب روده به وجود میآورند. این آزمایش هنوز روی نمونه انسانی امتحان نشده اما یافتههای به دست آمده حائز اهمیت است.