به گزارش شفا آنلاین،جعفر طاهرزاده گفت: کم خونی به خصوص از نوع فقر آهن، عارضه ای است که باید
برای رفع آن برنامه ریزی شود.
وی افزود: در برخی از کم خونی ها
مانند بدخیمی ها، اختلالات پلاکتی وجود دارد که درمان آن نیازمند انجام آزمایشات
متعدد و نسخه پزشک معالج است.
این متخصص طب سنتی با توصیه ای به
افرادی که مبتلا به کم خونی هستند اظهارکرد: این افراد می توانند هر شب مقداری
مویز را در سرکه انگور خیسانده و پس از خارج کردن آن ها و خشک شدنشان، آنها را
مصرف کنند.
وی ادامه داد: این بیماران می توانند از شربت سرکه
شیره و یا تخم شربتی، کاسنی، کرفس، شوید، سیاه دانه، رازیانه و هویج به همراه عسل
استفاده کنند و مصرف شربت نیز باید نیم ساعت قبل از صرف غذا و به همراه سایر
عرقیات گیاهی باشد.
طاهرزاده با اشاره به بهترین غذا برای
بیماران مبتلا به کم خونی خاطرنشان کرد: بهترین غذا برای این افراد، مخلوط راسته گوسفند به همراه
زردچوبه و پیاز است و این افراد باید از خوردن غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.
این متخصص طب سنتی با معرفی یک معجون
برای افراد دارای کم خونی اذعان کرد: مصرف یک لیوان شیر به همراه شیره انگور و
بادام، معجونی است که به اصلاح کم خونی افراد کمک می کند.
وی تاکید کرد: افرادی که مبتلا به کم
خونی هستند از ظروف آلومینیومی و تفلون برای طبخ غذا استفاده نکنند.