کد خبر: ۱۱۰۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 01
شفا آنلاین>سلامت>متخصصان وزارت کشاورزی آمریکا می‌گویند گوشت‌هایی که به طور مکانیکی ترد شده‌اند، می‌توانند خطر وجود باکتری‌ها را بیشتر کنند.

به گزارش شفا آنلاین، فرآیند ترد کردن، ایجاد برش‌های سوراخ مانند توسط سوزن و تیغه‌های کوچک است که باعث شکستن بافت گوشت می‌شود و تردی آن را افزایش می‌دهد.

اما نکته اینجاست که این تیغه‌ها می‌توانند باکتری‌ها را به قسمت درونی‌تر گوشت هل بدهند. برای پخت بهداشتی این قبیل غذاها باید گوشت در کمترین دما به اندازه 145 درجه فارن‌هایت پخته شود.

برای ایمنی بیشتر بهتر است که به اندازه سه دقیقه پس از پخت، به گوشت اجازه استراحت داد؛ چرا که در این دقایق دمای درونی پایدار و برای از بین بردن میکروب‌ها مناسب است.

برچسب ها: گوشت ، سلامت ، باکتری
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: