به گزارش شفا آنلاین،عباس عباسی اظهار کرد: تولید فرآوردههای گوشتی حرارتدیده تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و نظارت بر تامین فرآوردههای خام دامی این واحدهای تولیدی از منابع داخلی و یا واردات نیز تحت نظارت سازمان دامپزشکی قرار دارد و اگر واحد تولیدکننده فرآوردههای گوشتی مجاز یا غیرمجاز اقدام به تولید سوییس و کالباس از تاج خروس کرده باشد، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف به نظارت و برخورد با این تخلفات است.
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی هیچ مجوزی برای تولید فرآوردههای گوشتی مانند سوییس و کالباس از تاج خروس صادر نکرده و از نظر این سازمان یک تخلف محسوب میشود، افزود: سازمان دامپزشکی و شبکههای نظارت آن در کشور ناظر بر تامین فرآوردههای خام دامی برای واحدهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی است و اگر واحدی در این زمینه تخلف کند این سازمان براساس قانون به وظیفهمندی خود، واحد متخلف را به دستگاه قضایی معرفی خواهد کرد.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: ممکن است برخی واحدهای زیرزمینی که خارج از شبکه رسمی و مجاز تولید فرآوردههای گوشتی هستند، چنین تخلفاتی را انجام دهند که در این زمینه وزارت بهداشت موظف به برخورد کردن با این واحدها است.
عباسی تاکید کرد: به مردم توصیه میکنیم که برای تامین و مصرف فرآوردههای خام دامی یا فرآوردههای حرارت دیده گوشتی مانند سوییس و کالباس حتما به آرم و نشان سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت و درمان آموزش گوشتی دقت کنند و از برندهای معتبر و تایید شده نیازمندیهای خود در این زمینه را تهیه کنند.