وی گفت: به هر حال طب سنتی باید بخش کشاورزی و گیاهان دارویی را گسترش دهد؛ ما بهترین پوشش گیاهی و یکی از وسیعترینها را در دنیا دارا هستیم و 7 هزار گونه گیاهی در کشور داریم.
این متخصص طب سوزنی و چینی افزود: برنامه وزارت کشاورزی باید بهنحوی باشد که این گونهها گسترش پیدا کند. ما در بحث آموزش و پرورش باید از پایه شروع کنیم. جوانان ما 12 سال زیر نظر آموزش و پرورش هستند که در این 12 سال انتظار است که بیش از 50 درصد آموزههای طب سنتی را که حفظ الصحه و روش صحیح زندگی است, فرا گیرند.
آیتی ادامه داد: بهشخصه نسبت به ساختار آموزش طب سنتی انتقاد دارم. سایر کشورها به هر حال در طب سنتی موفقتر از ما بودند, برای شاخههای مختلف طب سنتی برنامههای آموزشی مختلف و متعدد طراحی کردند.
وی بیان داشت: ما یک دوره PhD طب سنتی طراحی کردیم که آن هم فقط از پزشک میگیریم، بعد انتظار داریم این افراد بعد از فارغ التحصیلی همه آموزشهای طب سنتی را ارائه دهند، ارائه خدمات درمانی طب سنتی هم داشته باشند، داروی طب سنتی هم تولید کنند, بعد مبانی طب سنتی را هم شفاف کنند و به علم روز در آورند و بعد در تاریخ طب سنتی ثبت کنند.
این متخصص طب سوزنی و چینی ادامه داد: در قسمت اعمال یداوی ما انتظار داریم که PhD طب سنتی ما انواع ماساژدرمانی، انواع حجامت، انواع غمز, آبزن و همه این تدابیر طب سنتی را انجام دهند.
آیتی اضافه کرد: من معتقدم که در آموزش طب سنتی ما باید دورههای مختلف و متعددی داشته باشیم، مثلاً در کشور چین, دانشگاه طب سنتی چینی یک دانشکده پرستاری دارد که پرستاری طب سنتی آموزش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: دوستان میتوانند لیسانس یا فوقلیسانس تغذیه در طب سنتی را طراحی کنند و ارائه دهند, البته وزارت آموزش عالی هم باید کمک کند و بهنظر بنده آموزش یک مقداری باید گسترش پیدا کند.