کد خبر: ۱۰۹۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - 2016May 26
شفا آنلاین>تغذیه>کارشناس تغذیه با معرفی خوراکی هایی که در معده زود هضم می شوند و آنهایی که دیرهضم هستند گفت: غذاهای پرادویه، پرچرب، شکلات و کافئین هضم غذا را سخت می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین،سامیه عبدی گفت: غذاهایی که در گروه غذاهای زود هضم قرار می‌گیرند از دستگاه گوارش سریع عبور می‌کنند و قندخون را بالا می‌برند.

وی ادامه داد: غذاهای دیرهضم معمولاً 8 ساعت در دستگاه گوارش می مانند، در حالیکه غذاهای زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده هستند.

این کارشناس تغذیه گفت: بطور کلی کربوهیدرات‌ها زود هضم و مواد غذایی چرب و پرفیبر دیر هضم هستند مثل حبوبات و لبنیات.

عبدی تصریح کرد: غذاهای زود هضم مثل کلوچه ها و نان برشته ، غلات، برنج.در گروه

میوه‌ها نیز که نسبت به سبزیجات هضم راحت‌تری دارند، هندوانه، خربزه، طالبی، انگور زود هضم هستند اما میوه هایی مثل سیب، موز، آلو و انجیر دیرتر هضم می شوند.

وی افزود: سبزیجاتی مثل کلم، تره‌فرنگی، پیاز و هویج هضم دیرتری دارند. غذاهای چرب و سرخ شدنی دیرهضم هستند مثل ناگت‌های سرخ شده.غذاهای تند، کاکائو و شکلات نیز دیرهضم هستند.

برچسب ها: دیرهضم ، قندخون ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: