شفا آنلاین>سلامت>مدیرکل آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت گفت: در بررسیهای اخیر مشخص شده برخی از سوسیس و کالباسهای موجود در بازار از بافتهای غیرمجاز مثل تاج خروس و پوست مرغ تهیه شدهاند.
به گزار شفا آنلاین،حسین رستگار در رابطه با آلوده شدن و لانهگزینی حشرات در
فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس، گفت: هر فرآورده غذایی که به مدت یک
هفته بیرون از یخچال نگهداری شود خراب شدن آن طبیعی است و مواردی وجود
داشته که سوسیس و کالباس در شرایط خوبی نگهداری نشده و محلی برای
لانهگزینی حشرات شده است.
رستگار
افزود: بنابراین شرایط نگهداری فرآوردههای گوشتی مهم است اینکه کجا
نگهداری میشوند و شرایط تولید محصول چگونه بوده است. بنابراین توصیهای که
به مردم داریم این است که از برندهای معتبر استفاده کنند.
مدیرکل
آزمایشگاههای مرجع وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین مواردی وجود داشته که
سوسیس و کالباسهای موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی داشته و کیلویی 3 تا 4
هزار تومان به فروش میرسیده اما مواد درون آن ناسالم بوده است.
وی گفت: اغلب در این فرآوردههای نامرغوب از بافتهای غیرمجاز مثل پوست و تاج خروس استفاده شده است.
رستگار
افزود: متأسفانه مردم به دلیل قیمت پایین این فرآوردهها آن را خریداری
میکنند در حالی که باید فرآوردههایی خریداری شود که آرم و نشان سازمان
غذا و دارو و پروانه تولید و ساخت داشته باشند.