دیناروند با اشاره به فعالیتهای مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی گفت: جوشش اقتصاد مقاومتی از مراکز دانش بنیان است و برای توسعه این بخش نیاز به مراکزی مانند مرکز رشد داریم که البته این حمایتها تا امروز از سوی دولت بوده است.
رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت همچنین گفت: ما با سرمایه گذاری در این بخش میتوانیم موفق باشیم و محققان خود را در کشور به کار بگیریم نه اینکه این قشر برای فعالیت به خارج از کشور بروند و بزرگترین صادرات ما صادرات مغز باشد.
وی با تاکید بر حمایت سازمان غذا و دارو از تولیدات داخلی گفت: در وزارت بهداشت تمهیداتی اندیشیده شده است تا شرکتهای دانش بنیانی که در صادرات موفق عمل کرده و بیش از یک میلیون دلار صادرات داشته باشند بتوانند خارج از صف و در مدت سه ماه از ماه پروانه دریافت کنند.
به گزارش وزارت بهداشت، دیناروند با اشاره به ریل گذاری موفق در حوزه دارو در این دوره عنوان کرد: متاسفانه طی سالهای طولانی گذشته اشکال ما این بوده که همواره به تولید دارو برای جایگزینی واردات آن فکر کردیم در حالیکه ما قابلیت بالایی برای صادرات این اقلام داریم.
رییس سازمان غذا و دارو اولویت وزارت بهداشت و شخص وزیر را باز کردن راه صادرات در منطقه دانست و خاطرنشان کرد: با وجود این همچنان نیاز به تلاش بیشتر در این زمینه وجود دارد زیرا 150 میلیون دلار صادرات زیبنده کشور ما نیست، در حالیکه میزان واردات ما یک میلیارد دلار است و ما باید تلاش کنیم تا در حوزه صادرات دارو به تراز مثبت برسیم.