کد خبر: ۱۰۹۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 20
شفا آنلاین>سلامت>کارشناس تغذیه گفت: زمانی که فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس در مکان گرم، غیربهداشتی نگهداری شوند و روکش آن آسیب ببیند مکان مناسبی برای تخم‌ریزی حشرات به ویژه مگس خواهد شد.

به گزارش شفا آنلاین،رضوانی  در رابطه با مصرف سوسیس و کالباس، گفت: اینکه در فضای مجازی در رابطه با کرم سوسیس اخباری منتشر شده بر اساس تحقیقاتی که اخیراً در قالب یک ویدیوی آموزشی منتشر شد نشان داد که چیزی به نام کرم سوسیس وجود خارجی ندارد و موجودی که در این سوسیس‌ها دیده شده لارو مگس است.

وی ادامه داد: چرا که مگس زمانی که از تخم بیرون می‌آید در ابتدا لارو است و سپس بال در می‌آورد و به یک مگس کامل تبدیل می‌شود در نتیجه عدم آگاهی مردم باعث می‌شود تا موجود خیالی به اسم کرم سوسیس در شبکه‌های اجتماعی منتشر و مردم سردرگم شوند.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: مگس در جایی تخم‌ریزی می‌کند که برای تغذیه لاروهایش آب و پروتئین کافی وجود داشته باشد.

رضوانی با تأکید بر اینکه در خط تولید فرآورده‌های گوشتی سوسیس داخل اتاق پخت می‌رود و در دمای 72 درجه سانتی‌گراد پاستوریزه می‌شود، گفت: زمانی که سوسیس از کارخانه خارج می‌شود هیچ لاروی درون آن نیست اگر کرمی در سوسیس مشاهده می‌شود به علت شرایط بد نگهداری در مرحله توزیع و فروش محصول است.

وی افزود: در فروشگاه‌ها فروشنده فاصله بین دو سوسیس را با قیچی یا چاقو جدا می‌کند همین پارگی باعث می‌شود بهترین مکان برای تخم‌ریزی حشراتی مثل مگس فراهم شود. این شرایط در زمانی که محصول حتی برای چند دقیقه خارج از یخچال نگهداری شود نیز ایجاد می‌شود.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: در سوسیس مواد مهمی مثل آب، پروتئین و کربوهیدرات وجود دارد که مگس مادر برای استفاده و تغذیه از آن به این محیط می‌آید. بنابراین نگهداری فرآورده‌های گوشتی بیرون از یخچال آسیب‌ رساندن به پوشش سوسیس، کالباس و خاموش کردن یخچال فروشگاه‌ها در شب از عواملی است که خطر ظاهر شدن لاروها را درون محصولات گوشتی بیشتر می‌کند.

وی گفت: مردم باید آگاهانه به هنگام خرید فرآورده‌های گوشتی آن را به دقت چک بکنند تا در مورد نحوه خرید و مصرف آن اطلاعات خود را ارتقا دهند و به فروشگاه‌هایی مراجعه کنند که اصول بهداشتی توزیع این محصولات در آنها وجود داشته باشد.

برچسب ها: تغذیه ، سوسیس ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: