وی تصریح کرد: در فصل سرما این فرصت فراهم بوده که غذاهای مقوی خورده و حجم معده نیز قوی بوده است لذا بدن با انباشت زیادی از انرژی و مواد غذایی روبه رو است اما با گرم شدن هوا دیگر هضم معده قوی نمیماند.
انصاری پور ادامه داد: در این فصل که معتدل بوده، گرمی و سردی هوا به آن شدت وجود ندارد معده تا حدودی هضم قوی دارد اما در ماه پایانی بهار از قدرت آن کاسته میشود لذا باید غذاهایی با حجم زیاد و کالری اندک مصرف کرد.
وی تأکید کرد: مصرف غذاهای مقوی و مغذی در این فصل را بهتر است کنار بگذاریم و جای آن را با غذاهای حجیم و کم انرژی پر کنیم مانند انواع سوپها تا بدن با بد انباشت مواد غذایی و فضولات آن رو به رو نشود.
این رزیدنت طب سنتی عنوان کرد: در این فصل چون مواد و فضولات در کل بدن انباشته میشوند احتمال میرود بیماریهایی مانند دمل، تورم مفاصل و جوشها و بصورات در آن زیاد شود، بنابراین وقتی ما مقدار غذا را کاهش میدهیم بدن فرصت پیدا می کند که سموم را از خود دفع کند.
وی بیان کرد: مواد غذایی که برای این فصل مناسب است موادی هستند که کمی خاصیت ملین داشته باشد لذا توصیه میشود که از خورش آلو و خورش به استفاده شود.
انصاری پور بیان کرد: سوپ جو حاوی سبزیجات تازه مانند
گیشنیز و برگ اسفناج نیز خواص خوبی را در این فصل از خود نشان میدهد بنابراین
مصرف این سوپ میتواند به مدت ۷ تا ۱۰ روز منجر به دفع سموم شود.