شفا آنلاین>سلامت>بنابر گزارش سازمان سرطان و بیماریهای قلبی، کلم ترش یا سبزیجات ترش میتوانند راز مبارزه با چربیهای بدن و بسیاری از بیماریها باشند.
به گزارش شفا آنلاین،کلم
ترش یا سبزیجات ترش خواص سلامتی فراوانی همچون تقویت گوارش، پیشگیری از
سرطان، حمله مغزی، حمله قلبی و مشکلات قلبی عروقی دارند که به طور علمی
اثبات شده است.
کلم ترش یا همان سبزیجات ترش خواص
پروبیوتیک دارد و علت آن فرآیندی است که مزه آن ترش میشود و تخمیر طبیعی
آن باعث میشود باکتریهای مفیدی در دستگاه گوارش بوجود آید به همین علت
توصیه میشود به منظور بازیابی باکتریهای مفید و سالم در رودهها، آن را
بعد از فرآیندهای درمانی آنتیبیوتیکی مصرف کنید.
این
سبزی سرشار از ویتامین ث است و از بیماریهایی که بر اثر کمبود ویتامین ث
در بدن به وجود میآید به شدت جلوگیری میکند. گفته میشود که مصرف غذاهای
تخمیرشده همچون سبزیجات ترش در فرآیند کاهش وزن به خصوص در ناحیه شکم و
باسن و ران بسیار موثر است.
غذاهای تخمیرشده
متابولیسم بدن را افزایش میدهد و از تورم و التهاب اندامهای داخلی و
خارجی بدن جلوگیری میکند و به همین دلیل حتی از چاقیهای ظاهری نیز
جلوگیری میکند.
سبزیجات ترش محتویاتی دارد که
از باریک شدن رگها و تنگ شدن شریانهای بدن جلوگیری میکند و آنزیمهای
آنتیاکسیدانهای طبیعی را فعال میکند، به همین علت خطر حملههای قلبی و
عروقی را به شدت کاهش میدهد.
علاوه بر این
سبزیجات ترش حاوی موادی با خواص ضد سرطان است و به همین دلیل میتواند از
سرطان جلوگیری کند و در صورت ابتلا آن را مهار یا متوقف کند. این نوع سبزی
به علت داشتن مواد معدنی و ویتامین K در استحکام و تقویت استخوانها نیز
نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
برای تهیه آن در
خانه میتوانید 2 عدد کلم سبز را با دو قاشق نمک دریایی تصفیهشده را ترکیب
کنید و سپس همه موارد را ظرفی بزرگ بریزید و با دست آنها را هم بزنید تا
یکدست شود و ساختار سلولیاش شکسته شود. به محض شکسته شدن ساختار سلولی کلم
سبز، مایعی از آن خارج میشود که میتوانید از کلم و مایع آن استفاده
کنید.