باقالی از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری و به کنترل فشار خون کمک میکند.
به گفته کارشناس موسسه تغذیه سلامت و توسعه، نتایج مطالعات نشان میدهد؛ ۱۰۰ گرم باقالی حاوی ۲۶ گرم پروتئین است و علاوه بر پروتئین، کلسیم و پتاسیم این ماده غذایی نیز بالا است.
به این ترتیب که در هر ۱۰۰ گرم از آن ۱۰۰ میلی گرم کلسیم و ۱۰۰ میلی گرم پتاسیم وجود دارد و میتواند تا حد زیادی از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشار خون بالا کمک کند.
دکتر زیبا کاوه گفت: باقالی از گروه سبزیجات نشاستهای است که برخی از افراد آن را در گروه حبوبات جای میدهند و این گیاه به عنوان یکی از منابع فیبر و پروتئین شناخته شده است.
وی افزود: با توجه به محتوای نشاستهای باقالی، افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید از مصرف زیاد آن خودداری کنند.
به علاوه کسانی که به بیماری فاویسم (نوعی حساسیت غذایی که به علت نداشتن یک آنزیم خاص در بدن به وجود میآید و ممکن است کشنده باشد) مبتلا هستند باید آن را به صورت خام مصرف کنند.
وی تاکید کرد: باقالی نیز مانند سایر پروتئینهای گیاهی، تمام فایلهای پروتئین آن کامل نیست و برای جبران اسیدهای آمینه ضروری باید آن را با یکی از مواد غذایی گروه غلات همراه کرد.