کد خبر: ۱۰۴۰۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 10
شفا آنلاین>سلامت>پزشكان از هفت رفتار متنفر و معتقدند كه این رفتارها باید ترك شود.

 به گزارش شفا آنلاین،رفتارهای مشترك و متداولی وجود دارد كه پزشكان ترجیح می دهند بیمارانشان دست از انجام آنها بردارند.در این مطلب به هفت رفتاری كه به گفته یك پزشك برای آنها بسیار نفرت انگیز بوده و لازم است ترك شود، اشاره می كنیم.

**استفاده از گوش پاك كن برای تمیز كردن گوش
چرا مردم فكر می كنند استفاده از گوش پاك كن، عملی بهداشتی محسوب می شود؟ موم (جرم) گوش شاید به ظاهر یك ماده مضر محسوب شود، اما گوش از تولید این ماده هدف دارد.
این ماده سلول های مرده پوست داخل گوش و میكروب ها را به دام می اندازد. استفاده از گوش پاك كن، موم گوش را به انتهای گوش فشار داده و به پرده گوش آسیب می رساند.

**مصرف خودسرانه آنتی بیوتیك ها
بسیاری از مردم گمان می كنند كه می توانند بیماری هایی نظیر سرماخوردگی و سایر عفونت های ویروسی را با مصرف آنتی بیوتیك ها درمان كنند، اما پزشكان می گویند آنتی بیوتیك ها تنها باكتری ها را از بین می برند، نه ویروس ها را ! بنابراین بهتر است كه در مواجهه با این قبیل بیماری ها، به پزشك مراجعه كنید.

** مسواك زدن دندان ها با فشار زیاد
شاید اغلب افراد فكر می كنند كه مسواك زدن با فشارو زور زیاد، دندان ها را سفیدتر و تمیزتر می كند، اما این كار باعث آسیب لثه ها خواهد شد، به جای این كار بهتر است كه در زمان طولانی تر و با فشار كمتری مسواك بزنید.
همچنین بهتر است از مسواكی استفاده كنید كه شانه های آن ارتفاع های مختلفی داشته باشد و نرم باشد.

**بالا كشیدن بینی با فشار زیاد
برخی از افراد هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا با فشار زیاد محتویات بینی مان را به سمت بالا می كشیم، شاید فكر می كنیم با این كار راحت تر نفس می كشیم. اما انجام این كار آن هم با فشار زیاد باعث ورود مخاط بینی به سینوس ها می شود و شرایط را بدتر می كند.بهتر است به جای این كار از اسپری های بینی استفاده كنید تا راحت تر مخاط بینی خارج شود.

**نزدن واكسن آنفلوآنزا به دلیل مضر دانستن آن
برخی افراد بعد از زدن واكسن آنفلوآنزابه عفونت های رایج فصل زمستان مانند سرماخوردگی مبتلا می شوند و گمان می كنند دلیل آن واكسن است. واكسن نمی تواند ایجاد عفونت كند، زیرا از ویروس ضعیف شده تهیه شده است كه هرگز نمی تواند به زندگی بازگردد.

** زبان زدن به جای زخم
برخی گمان می كنند كه بزاق دهان قدرت التیام دارد و یك ماده شفادهنده طبیعی برای زخم ها است. اما زبان انسان ها پر از باكتری است، بنابراین حتی اگر بزاق خاصیت شفادهندگی داشته باشد، ضرر این كار بیش از منفعت آن است.

**گوش دادن به موسیقی با صدای بلند از طریق هندزفری
افرادی كه از طریق هندزفری به موسیقی با صدای بلندگوش می دهند، نمی توانند صداهای بلند را تشخیص دهند. این كار باعث آسیب سلول های مویی گوش می شود و چون در جوانی و نوجوانی مشكلی ایجاد نمی شود، افراد متوجه خطایشان نمی گردند. در حالی كه در بزرگسالی عوارض این كار دامنگیرشان خواهد شد.
برچسب ها: پزشكان ، نفرت ، سلول
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: