شفا آنلاین>سلامت>مديركل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: ارتقاي سلامت و ايمني فرآورده هاي غذايي در زمينه هاي صادرات و واردات، اولويت مهم حوزه غذا در سال جاري است.
به گزارش شفا آنلاین، بهروز جنت افزود:
سياستگذاري براي ارتقاي سلامت و امنيت فرآورده هاي غذايي صادراتي و
وارداتي، بررسي و تصويب برنامهها و تدابير بخشي و فرابخشي در اجراي
سياستهاي ناظر بر سلامت و امنيت غذايي در سازمان غذا و دارو تبيين شده
است.وي تاكيد كرد: بايد با تعيين متولي و پاسخگوي واحد در برنامه ششم
توسعه از هرگونه موازي كاري نهادها در تاييد سلامت مواد غذايي، جلوگيري به
عمل آيد.اين مقام مسئول در حوزه فرآورده هاي غذايي ادامه داد: تصويب
ضوابط سلامت براي طرحهاي بزرگ توسعهاي غذايي و نيز تصويب برنامه عملياتي
سامانه خدمات جامع و همگاني سلامت و ايمني غذايي در دستور كار سازمان غذا و
دارو قرار گرفته است.جنت خاطرنشان كرد: تصويب ساز و كارهاي نظارتي و
رسيدگي به گزارشهاي نظارتي و همچنين هماهنگي با دستگاههاي اجرايي داراي
فعاليت هاي مشابه با سازمان غذا و دارو جهت جلوگيري از موازي كاري و اتلاف
سرمايه و انرژي كشور - كه به عنوان وظايف شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي
به تصويب رسيده است - از ديگر برنامه هاي ديگر سازمان غذا و دارو در پيشبرد
سياست هاي كلان سلامت است.به گزارش ايرنا، يكي از تهديدات جدي ايمني
غذا، قاچاق و تقلب است كه طبق مطالعات انجام شده در مقايسه بين المللي، سهم
قاچاق از بازار ايران مطلوب نيست.