کد خبر: ۱۰۳۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 05
شفا آنلاین>سلامت>مديركل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: ارتقاي سلامت و ايمني فرآورده هاي غذايي در زمينه هاي صادرات و واردات، اولويت مهم حوزه غذا در سال جاري است.

به گزارش شفا آنلاین، بهروز جنت افزود: سياستگذاري براي ارتقاي سلامت و امنيت فرآورده هاي غذايي صادراتي و وارداتي، بررسي و تصويب برنامه‌ها و تدابير بخشي و فرابخشي در اجراي سياست‌هاي ناظر بر سلامت و امنيت غذايي در سازمان غذا و دارو تبيين شده است.
وي تاكيد كرد: بايد با تعيين متولي و پاسخگوي واحد در برنامه ششم توسعه از هرگونه موازي كاري نهادها در تاييد سلامت مواد غذايي، جلوگيري به عمل آيد.
اين مقام مسئول در حوزه فرآورده هاي غذايي ادامه داد: تصويب ضوابط سلامت براي طرح‌هاي بزرگ توسعه‌اي غذايي و نيز تصويب برنامه عملياتي سامانه خدمات جامع و همگاني سلامت و ايمني غذايي در دستور كار سازمان غذا و دارو قرار گرفته است.
جنت خاطرنشان كرد: تصويب ساز و كارهاي نظارتي و رسيدگي به گزارش‌هاي نظارتي و همچنين هماهنگي با دستگاه‌هاي اجرايي داراي فعاليت هاي مشابه با سازمان غذا و دارو جهت جلوگيري از موازي كاري و اتلاف سرمايه و انرژي كشور - كه به عنوان وظايف شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي به تصويب رسيده است - از ديگر برنامه هاي ديگر سازمان غذا و دارو در پيشبرد سياست هاي كلان سلامت است.
به گزارش ايرنا، يكي از تهديدات جدي ايمني غذا، قاچاق و تقلب است كه طبق مطالعات انجام شده در مقايسه بين المللي، سهم قاچاق از بازار ايران مطلوب نيست.
برچسب ها: سلامت ، تصويب ، سازمان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: