کد خبر: ۱۰۳۳۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - 2016April 04
شفا آنلاین>طب سنتی>این گیاه را می توان به شکل مالیدنی روغن یا کرم در بیماری های پوستی و به شکل عرقیجات و شربت استفاده کرد، که شربت آن در بازار موجود است و این شربت عمدتا برای مشکلات ریوی و ضد سرفه استفاده می شود؛ برای درمان کم خوابی نیز می توان بنفشه را به شکل دمنوش استفاده کرد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر محمدی، درباره تاثیرات مصرف گل بنفشه در درمان بی خوابی از منظر طب سنتی گفت: مزاج گیاه بنفشه سرد و تر است، اگر بی خوابی ما ناشی از خشکی مغز یا گرم و خشک بودن دِماغ باشد، گل بنفشه می تواند برای درمان کم خوابی داروی خوبی محسوب شود مشروط بر اینکه مزاج فرد در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه خشکی دِماغ بی خوابی را به دنبال دارد، افرود: به هر شکلی میزان رطوبت مغز کم شود بی خوابی زیاد خواهد شد؛ کم شدن رطوبت مغز می تواند ناشی از کم خوری به علت روزه گرفتن طولانی، رژیم غذایی نادرست، عصبانیت پیاپی، ترشح زیاد صفرا باشد.

شب زنده داری و زیاد خوابیدن منجر به خشکی دِماغ می شود

این متخصص طب سنتی ادامه داد: شب کاری طولانی و زیاد بیدار بودن در افراد منجر به خشکی دِماغ می شود همچنین خوابیدن زیاد نیز همین عملکرد را در بدن فرد به وجود می آورد؛ فردی که ورزش سنگین انجام می دهد و یا شاطرهایی که جلوی تنور نانوایی کار می کنند نیز خشکی دِماغ دارند.

ایشان تصریح کرد: وقتی مغز مدام در حال فعالیت و چالش باشد تولید حرارت می کند و این حرارت از بین رفتن رطوبت را به همراه دارد که در نهایت منجر به خشکی مغز می شود، در واقع هر مکانیزمی که منجر به کاهش رطوبت در مغز شود بی خوابی را در فرد ایجاد خواهد کرد.

وی تاکید کرد: هر مکانیزمی که منجر به کم شدن رطوبت در مغز شود برای بی خوابی ایجاد خواهد کرد و گیاه بنفشه برای هر بیماری که پایه خشکی دارد کمک کننده است.

محمدی، درباره سایر خواص گیاه بنفشه گفت: این گیاه به ویژه برای بیماری های پوستی از جمله خارش، خشکی و التهابات پوستی موثر است، بنفشه حاوی ماده لزج و مرطوب کننده موسیلاژ است که می تواند در بیماری های ریوی و خشونت صدا موثر باشد همچنین بنفشه می تواند در درمان آسم و آلرژی هایی که ناشی از گرما و خشکی است تاثیر مثبت بگذارد.

استفاده از دمنوش بنفشه برای درمان کم خوابی موثر است

وی درباره شیوه مصرف گیاه بنفشه خاطرنشان کرد: این گیاه را می توان به شکل مالیدنی روغن یا کرم در بیماری های پوستی و به شکل عرقیجات و شربت استفاده کرد، که شربت آن در بازار موجود است و این شربت عمدتا برای مشکلات ریوی و ضد سرفه استفاده می شود؛ برای درمان کم خوابی نیز می توان بنفشه را به شکل دمنوش استفاده کرد.

درمان بیماری های ریوی با مصرف گیاه بنفشه

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: توصیه می شود برای درمان کم خوابی یک تا دو بار در طول روز گیاه بنفشه استفاده شود اما برای بیماری های ریوی باید هر ۸ ساعت یک بار از آن استفاده کرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
لیلا عزیزی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴
0
0
سلام واقعا ممنونم بابت اطلاع جامع و کاملی که دادید،،،ببخشید من یه سوالی داشتم.الان من چندین و چند سال که با یه مشکلی روبرو هسم و اونم اینه که همیشه حالت خواب دارم و یه جورایی دچار کم خوابی و بد خوابی هسم و موقعی هم که می خوابم مخصوصا خواب ظهر به 5دقیقه نرسیده از خواب می پرم،،خواب های شبمم اکثرا تایم های خاصی بیدار میشم در حالی که هنوز خوابم کامل نشده و ذهنم خستس و یه سردرد عجیبی هم دارم میشه گفت که این برمی گرده به رطوبت مغز یا نه به خاطر چیز های دیگس علاوه بر اینااا من همیشه یه سنگینی سر هم دارم و پیشونیم همیشه درد میکنه.ممنونم میشم واقعا اگه راهنماییم کنیم چون واقعا زندگی منو مختل کرده..ممنونم
مدیر پایگاه باسلام
مشکل شما نیازمند بررسی های دقیق ازسوی متخصص مغزواعصاب یا درمانگران اختلال خواب است چراکه بدون داشتن اطلاعات کافی درباره شما نمی توان دراین باره نظرداد

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: