طبق گزارش محققان، خوردن روزانه این مواد خوراکی موجب می شود که فرد زودتر احساس سیری کند و خوردن آنها با کاهش قابل توجه کلسترول بد همراه است.
محققان کانادایی به سرپرستی دکتر راسل دی سوزا، به بررسی ۲۱ آزمایش بالینی متشکل از ۹۴۰ مرد و زن که در مدت ۶ هفته با افزودن یک وعده حبوبات به رژیم غذایی شان به طور میانگین ۰.۳۴ کیلوگرم از وزن شان را از دست داده بودند، پرداختند.
حبوبات دارای شاخص گلوکز پایینی هستند، یعنی بسیار آهسته تجزیه می شوند. از اینرو می توانند جایگزین پروتئین حیوانی و همچنین چربی های بد نظیر چربی ترانس موجود در مواد غذایی شوند.
به گفته دکتر دی سوزا، «مطالعه جدید ما به خوبی منطبق با مطالعات قبلی است و نشان می دهد که مصرف حبوبات با افزایش حس سیری تا ۳۱ درصد همراه است که در نتیجه می تواند منجر به مصرف مواد غذایی کمتر شود.»