به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه هاروارد متوجه شدند، کسانی که در اوایل جوانی فیبر بیشتری میخورند، به ویژه فیبر میوه و سبزیجات، 16 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند. آنها هم چنین 24 درصد کمتر در خطر ابتلا به سرطان سینه پیش از دوره یائسگی قرار دارند.
هم چنین هر 10 گرم فیبر اضافهای که روزانه در اوایل جوانی خورده شود، خطر
این بیماری را 13 درصد کاهش میدهد. این 10 گرم را تقریباً میتوان در یک
سیب به علاوه 2 برش نان سبوس دار یافت.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان سینه شایعترین نوع سرطان در بین
زنان دنیا است. آخرین آمار به دست آمده از سال 2011 نشان میدهد، در آن سال
بیش از نیم میلیون زن بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند.