شفا آنلاین>تغذیه>مصرف فستفودها و هلههولهها در کودکان زیر 8 سال موجب کاهش ضریب هوشی میشود.
به گزارش شفا آنلاین،تحقیقات
نشان میدهد، مصرف فستفودها و هلههولهها در کودکان زیر 8 سال بسیار
بیشتر از آنچه قبلا تصور میشد باعث کاهش ضریب هوشی میشود.
در
حالی که مصرف غذاهای سالم میتواند ضریب هوشی کودکان را افزایش دهد،
استفاده از فستفودها، هلههولهها و نوشابه در کودکان باعث میشود هوش
آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند.
دانشمندان
انگلیسی متوجه شدند، میزان IQ کودکانی که تا 8 سالگی از فستفودها و
غذاهای ناسالم استفاده کردهاند حداقل 2 نمره کمتر از کودکان دیگر است.
در
فاصله سنی بین 6 تا 24 ماه میزان تاثیر تغذیه ناسالم در ضریب هوشی کودکان
بیشترین میزان را دارد و در صورتی که والدین به این موضوع توجه نکنند، در
آینده صاحب کودکان کمهوش میشوند.
در این دوره
مغز نیاز بسیار زیادی به مواد مغذی برای ساخت بافتهای خود دارد و در صورت
تامین نشدن این نیاز، قسمتهای مرتبط با حافظه و تجزیه و تحلیل به خوبی رشد
نخواهند کرد. بزرگترین اشتباه والدین دادن مواد غذایی مانند بیسکویت،
شکلات، نوشیدنیهای صنعتی و نوشابههای گازدار، چیپس و ساندویج به کودکان
در این دوره از زندگی آنهاست.