کد خبر: ۱۰۲۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - 2016March 25
شفا آنلاین>تغدیه>افراد سالم می‌توانند میوه‌های خشک را جایگزین تنقلات در برنامه غذایی خود کنند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر رحمانی متخصص تغذیه گفت: خشک کردن یکی از روش‌های نگهداری میوه‌ها محسوب می‌شود که در قدیم از نور آفتاب و سایر روش‌های فیزیکی استفاده می‌کردند، در حالی که امروزه از روش‌های شیمیایی بهره می‌برند که گاهی این روش‌ها اثرات سوئی به همراه دارد.

وی ادامه داد: ترکیبی به نام اسیدسولفور قوی در برخی میوه‌های خشک به کار می‌رود تا بتواند رنگ و طعم آن را حفظ کند، موجب بروز آسم در برخی افراد می‌شود. مطالعات نشان داده است که یک درصد افراد حساس به سولفور دارای آلرژی می‌شوند و پنج درصد افراد حساس به این ماده دچار آسم می‌شوند، پس این افراد باید از مصرف میوه‌های خشک پرهیز نمایند.

رحمانی افزود: 100 گرم میوه خشک از نظر غلظت و ارزش مواد غذایی با همان مقدار میوه طبیعی برابر نمی‌باشد، میوه‌های خشک کالری و فیبر متراکم بیشتری دارند و افراد باید مقدار مشخصی از آنها را به کار ببرند.

وی بیان کرد: در میوه‌های خشک چون افزایش قند را شاهد هستیم، در نتیجه برای افراد دیابتی و بیش فعال مناسب نمی‌باشد. به علاوه ویتامین‌های خانواده B در این میوه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

رحمانی خاطرنشان کرد: میوه‌های خشک مواد معدنی و آلی، برتری در مقایسه با میوه‌های تازه دارند و می‌توانند به عنوان یک جایگزین مناسب برای آنها در افراد سالم محسوب شوند و نیز والدین می‌توانند میوه‌های خشک را به جای چیپس و پفک و سایر تنقلات در برنامه غذایی کودکان و نوجوانان خود قرار دهند.
برچسب ها: آسم ، تغذیه ، دیابت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: