شفاآنلاین:تغذیه>مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می دهد که غذای چرب، عملکرد سیناپس ها در هیپوکامپ مغز را مختل می کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها سیناپس می گویند.
به گزارش
شفاآنلاین : مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می دهد که غذای چرب، عملکرد
سیناپس ها در هیپوکامپ مغز را مختل می کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و
اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها
سیناپس می گویند.
همچنین مطالعاتی که چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی ناسالمی
دارند و به طور مستمر غذاهای پرچرب و پرکالری استفاده می کنند، هیپوکامپ
کوچکتری دارند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که با یادگیری، حافظه و سلامت
روانی مرتبط است.
نتایج این مطالعات همچنین حاکی از آن است که هیپوکامپ افراد میانسالی که
رژیم غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می کنند، به نسبت
هم سن و سالان خود بزرگتر است.
نتایج این مطالعات نشان می دهد که نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل رابطه تنگاتنگ دارد.
محققان احتمال می دهند که عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه،
استعمال
دخانیات، استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند. نتایج این
تحقیقات در نشریه Brain, Behavior and Immunity منتشر شده است.