کد خبر: ۱۰۲۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - 2016March 23
شفا آنلاین>سلامت>در ماکروفر وسیله‌‌ای برای تولید امواج مایکروویو وجود دارد که امواج تولید شده را وارد فضای بسته فلزی کرده و توسط دیواره‌ها منعکس می‌کند تا توسط غذا یا مایع داخل آن جذب شود. امواج در غذا نفوذ کرده و موجب افزایش سریع دمای آن می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر غیبی گفت: نواحی حساس بدن به دلیل آنکه جنس‌شان از سلول بنیادی است بیشتر از سایر نواحی بدن تحت تأثیر امواج مایکروویو قرار می‌گیرد.
 
دکتر غیبی در ادامه گفت: چشم یکی از نواحی بحرانی بدن است و به دلیل حساسیت بیش از حدی که دارد تحت تأثیر امواج به راحتی آسیب می‌بیند. آب مروارید یا کاتاراکت از دیگر آسیب‌های چشمی ناشی از امواج رادیویی و میکروویو است. حرارت ناشی از جذب آنها در عدسی چشم می‌تواند باعث کدورت عدسی و ایجاد آب مروارید شود.
 
دکتر غیبی افزود: از دیگر نواحی بحرانی بدن می‌توان به نواحی تناسلی و مغز استخوان‌ها اشاره کرده که به دلیل داشتن سلول‌‌های بنیادی از سایر نواحی بدن تأثیرپذیرتر است.
 
وی در خصوص زنان باردار گفت: به طور کلی بهتر است در دوران بارداری از وسایلی که تولید امواج می‌کند مانند ماکروفر و گوشی‌های تلفن همراه و ... دوری کرد همچنین افرادی که دائما در تماس با امواج هستند بهتر است ایمن‌سازی شوند.
 
اندازه‌ی طول موج ماکروفر با ساختار بدن همخوانی دارد پس بدن بهترین گیرنده برای این دسته از امواج است و این باعث می‌شود در طی زمان بدن ما نیز مانند غذای داخل ماکروفر پخته شود.
 
وی خاطرنشان کرد: زندگی امروز ما به گونه‌ای است که ما در اقیانوس امواج زندگی می‌کنیم و خیلی از بیماری‌های سرطان ناشی از مواجهه با همین امواج است توصیه می‌شود افراد بکوشند تا مواجهات بدن را با این وسایل به حداقل برسانند و وسایل کم‌ضررتر را جایگزین این وسایل کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: