به گزارش شفا آنلاین، دکتر مهرناز خیراندیش در خصوص ایمنی محصولات غذایی تراریخته دارای مجوز مصرف در کشور اظهار کرد: افراد متقاضی دریافت هر نوع مجوزی برای فرآورده های غذایی تراریخته، قبل از هر اقدامی می بایست مدارک مورد نظر خود که صد البته مطابق با آخرین ضوابط و آیین نامه های تدوین شده در سازمان غذا و دارو می باشند را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه ضوابط مذکور بر گرفته از آخرین مقررات و دستوالعمل های مرتبط در اتحادیه اروپا، مالزی و پروتکل جهانی ایمنی زیستی کارتاهنا مصوب۱۳۸۲مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران است تصریح کرد: پس از آنکه مدارک از نظر رخدادهای تراریختگی این نوع محصولات غذایی توسط کارشناسان سازمان، جزِء به جزء و مورد به مورد بررسی گردیده و از منظر ایمنی و سلامت انسانی و همچنین دارا بودن مجوز مصرف در سایر کشورها علی الخصوص اتحادیه اروپا، ژاپن و کره جنوبی مورد تایید قرار گرفت از سوی سازمان غذا و دارو، نسبت به صدور مجوز های لازم آن محصول اقدامات لازم صورت می گیرد.
وی در ادامه سخنانش به نکته ضروری دیگری هم اشاره کرد و گفت: در راستای رعایت حقوق مصرف کننده، همه این قبیل محصولات از روغنهای خوراکی سویا و کلزا گرفته تا ذرت در اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو مطابق با دستورالعمل برچسب گذاری محصولات تراریخته برچسب گذاری می شوند.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تمامی محصولات غذایی تراریخته دارای مجوز موجود در بازار، که در تیررس مسائل رقابتی ناسالم مورد هجمه قرار گرفتهاند نه صرفا در ایران که در بسیاری از کشورهای دیگر نیز از نظر ایمنی غذایی برای مصرف انسان مورد تایید میباشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو، خیر اندیش در پایان افزود: سازمان غذا و دارو این حق را برای خویش قائل است تا در محاکم قضایی نسبت به کسانی که اگر چه در کالبد خیر خواهان سلامت، قصد پیشبرد مقاصد اقتصادی خود را دارند و بدون مستندات لازم با مطرح کردن بی پایه و اساس نام مثلا روغنی سرخ کردنی ، قصد زیر سوال بردن جایگاه نظارتی این سازمان را دارند اقامه دعوا کند.