شفا آنلاین>سلامت>ذرت مکزیکی به طوری که امروزه در مغازه های مواد غذایی سرو می شود به افراد سالم هم حتی توصیه نمی شود.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر معینیان متخصص تغذیه گفت : ذرت سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که می توان به کلسیم ،پتاسیم ،فسفر و آهن و.... اشاره نمود. وی
در ادامه افزود : این ماده غذایی دارای خواص پیش گیری انواع مختلف بیماری
هاست که با داشتن آنتی اکسیدان های متنوع از بروز بیماری سرطان و در سویی
دیگر با داشتن فیبر های غذایی از بیماری دیابت و بیماری های قلبی عروقی و
گوارشی جلوگیری کند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان
کرد : چند سالی است در بین مردم مصرف ذرت مکزیکی رواج پیدا کرده است که
بعضا به عنوان میان وعده مصرف می شود. که با اضافه کدن سسهای پرچرب
،نمک،کره و در برخی از موارد پنیرهای پرچرب پیتزا سبب می شود که این ماده
غذایی به غذایی با کالری بالا تبدیل شود و باعث بروز بیماری چاقی و اضافه
وزن می شود.
معنیان در پاسخ به این سوال که
بهترین شیوه درست کردن ذرت مکزیکی در چیست گفت : با حذف نمک و سسهای پرچرب و
جایگزین کردن مقدار کمی روغن مایع به جای کره می توانیم یک میان وعده
مناسب را تجربه کنیم.yjc