شفا آنلاین>تغذیه>مضر بودن برخی مواد غذایی برای غیرسیگاریها از استعمال سیگار خطرناکتر است و آنها را با این بیماری مهلک مواجه میکند.
به گزارش شفا آنلاین، پژوهشگران
در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند مصرف زیاد مواد غذایی چون نان سفید،
شیرینی و برنج میتواند خطر ابتلا به سرطان ریه را در افراد تا 49 درصد
افزایش دهد.
گفتنی
است کارشناسان هشدار می دهند مواد غذایی با شاخص قند بالا که باعث بالا
رفتن قند خون میشود رابطه مستقیمی با ابتلای افراد به سرطان ریه دارد.
مطالعات پیشین نشان داده است کربوهیدراتها باعث چاقی، افزایش وزن و ابتلا
به بیماریهای قلبی عروقی و برخی سرطانها میشود اما سرطان ریه جدیدترین
سرطان منتج شده از خوردن این دسته از مواد غذایی است.
پژوهشگران به ویژه هشدار میدهند این نوع خوراکیها میتواند باعث ابتلای افراد به سرطان ریه شود حتی اگر آنها سیگاری هم نباشند.
در عین حال در صورت استعمال دخانیات خطر ابتلا به سرطان ریه در صورت داشتن رژیم غذایی ناسالم چندین برابر افزایش مییابد.
کارشناسان علت این امر را افزایش نوعی از هورمون به نام انسولین میدانند که سطوح بالای آن باعث ابتلا به سرطان ریه در افراد میشود.
این یافتهها حاصل پژوهشهای محققان دانشگاه تگزاس ایالات متحده است.
پژوهشگران
بر این اساس برای محافظت از ابتلا به سرطان ریه خوردن غذاهایی با میزان
کربوهیدرات پایین مانند نان گندم، بلغور، جوی دوسر و ماکارانی سبوسدار را
توصیه میکنند.
از
جمله مواد غذایی با کربوهیدرات بالا که می تواند باعث ابتلای افراد به
بیماری سرطان ریه شوند میتوان نان سفید، ماکارونی، خربزه، آناناس و
کدوتنبل را نام برد.
براساس برآوردها در سال 2016 بیش از 150 هزار نفر در ایالات متحده جان خود را در اثر ابتلا به سرطان ریه از دست خواهند داد.