شفا آنلاین>سلامت>پژوهشگران به تازگی اعلام کردند که مصرف بیش از حد و افراطی غذا و نوشیدنیهایی از قبیل نان سفید، نان شیرینی، ذرت و برنج که دارای شاخص کربوهیدارت و قند بالا هستند، باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه میشود .
به گزارش
شفا آنلاین،
پیش از این مصرف سیگار از مهمترین دلائل ابتلا به سرطان ریه معرفی میشد
اما مطالعات نشان میدهد 31 درصد از مبتلایان به این بیماری هرگز سیگار
مصرف نکرده و مشکلات گوارشی مانند مصرف زیاد قند و کربوهیدارت علت اصلی این
سرطان معرفی شده است.
در این تحقیقات، پزشکان به بررسی و آزمایش روی بیش
ازیک هزار بیمار مبتلا به
سرطان ریه و2 هزار و 413 فرد سالم پرداخته و در
پایان عنوان کردند که 49 درصد از افراد سالم به علت بالا بودن شاخص گلیسمی
در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه هستند. پژوهشگران توصیه کردند که میتوان
با مواد غذایی جایگزینی همانند گندم، نان سیاه، بلغورو جو دوسراز ابتلا به
این بیماری در امان ماند. سپید
NBCI