کد خبر: ۱۴۰۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 31

به این دلایل سبـزی‌هـا را بیش از انـدازه نپـزیـد

پختن سبزی‌ها به طور مناسب خواص تغذیه‌ای آن‌ها را حفظ خواهد کرد. از طرف دیگر، پختن بیش‌ازاندازه باعث می‌شود که ویتامین‌ها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.
شفا آنلاین:  هنگامی‌که سبزی‌ها را می‌جوشانید، مواد مغذی محلول از آن‌ها به درون آب نشت می‌کند و از دست می‌رود.

به گزارش شفا آنلاین:تنها زمانی که سبزی‌ها را باید در آب جوشاند هنگامی است که می‌خواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.

این توصیه‌ها را در این مورد رعایت کنید.
با استفاده از یک برس نرم و آب سبزی‌ها و میوه‌های با پوست ضخیم را تمیز کنید. برعکس، خیساندن آن‌ها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی‌شان در آب حل شود و از دست برود.
از بخار به جای آب برای پختن آن‌ها استفاده کنید.
سبزی‌ها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاه‌تر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.سپید
منبع: HealthDay
نظرات بینندگان