کد خبر: ۹۸۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - 2016February 26
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: پیاز خام موجب کاهش کلسترول خون و مصرف پیاز سرخ شده باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.
به گزارش شفاآنلاین،به افرادی که به کلسترول بالا مبتلا هستند،توصیه می‌شود در وعده غذایی خود پیاز خام، سیر و سبزیجات بگنجانند زیرا این مواد کاهنده کلسترول محسوب می‌شوند.

این افراد بهتر است روزانه سه تا پنج وعده سبزیجات یا یک سیر متوسط و یا یک عدد پیاز خام مصرف کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اما اگر پیاز داخل روغن سرخ شود موجب افزایش کلسترول خون می‌شود به همین دلیل به بیماران مبتلا به کلسترول بالا توصیه می‌شود از مصرف پیاز داغ خودداری کنند.

اگر این بیماران تمایل به مصرف پیاز داغ داشتند، تنها می‌توانند پیاز را در روغن زیتون و در حرارت بسیار پایین و به مقدار اندک سرخ کنند به گونه‌ای که پیاز حرارت زیاد نبیند.آنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: