این افراد بهتر است روزانه سه تا پنج وعده سبزیجات یا یک سیر متوسط و یا یک عدد پیاز خام مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اما اگر پیاز داخل روغن سرخ شود موجب افزایش کلسترول خون میشود به همین دلیل به بیماران مبتلا به کلسترول بالا توصیه میشود از مصرف پیاز داغ خودداری کنند.
اگر این بیماران تمایل به مصرف پیاز داغ داشتند، تنها میتوانند پیاز را در روغن زیتون و در حرارت بسیار پایین و به مقدار اندک سرخ کنند به گونهای که پیاز حرارت زیاد نبیند.آنا