مطالعات نشان دادهاند که کورکومین، ماده
فعال بیولوژیک زردچوبه، علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، اثرات ضد
سرطانی و ویژگیهای ممانعت از ایجاد سرطان را هم داراست.
بعضی تحقیقات نشان داده است که
ویتامینهای گروه ب از جمله اسید فولیک یا همان ویتامین ب 9، میتواند خطر ابتلا
به برخی سرطانها را کاهش دهد. افرادی که اسید فولیک بیشتری دریافت میکنند، خطر
ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان کبد کمتر است. فولات، برای سلولها و بافتهای
تکثیر یافته بسیار مفید است. برای مبتلایان به سرطان، مصرف مکمل فولات بسیار خوب است.