وی افزود: این برنامه با مشارکت فعال بازرسین بهداشت محیط در قالب حدود ۸۷۵ اکیپ نظارتی روزانه و کشیک ثابت در سراسر کشور از ۸ صبح تا ۸ شب در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل از اول اسفند تا ۱۵ فروردین ۹۵ اجرا خواهد شد.
صادق نیت گفت: هدف این برنامه حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با غذا می باشد.
وی بیان داشت: نظارت بر مراکز و اماکن هدف برنامه از جمله هتل ها، متل ها، مهمان پذیر ها، مسافرخانه ها و کلیه اماکن اقامتی، اماکن بین راهی، اماکن تفریحی و پارک ها، رستوران ها، کترینگ ها، فست فودها، اغذیه فروشی ها، آرایشگاه های مردانه و زنانه، قنادی ها و شیرینی فروشی ها، فروشگاههای آجیل و خشکبار، فروشگاه های بزرگ مواد غذایی، سرویس های بهداشتی عمومی، فرودگاه ها، راه آهن، پایانه های مسافربری و سرویس های حمل و نقل بین شهری، نمونه برداری های هدفمند مواد غذایی در راستای کنترل بهداشت مواد غذایی، نظارت بر آب آشامیدنی، رسیدگی به شکایات مردمی، رتبه بندی بهداشتی رستوران ها در اولویت است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ادامه داد: کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار نیز در اجرای مانور دانشگاه ها حضور فعال خواهند داشت و پایش و نظارت بر روند اجرای برنامه در دانشگاه های منتخب در دستور کار قرار دارد و همچنین بازدیدهای مشترک با قوه قضائیه، تعزیرات حکومتی و سازمان راهداری انجام خواهد شد.
صادق نیت تاکید کرد: سامانه بهداشت ۱۹۰ در راستای رسیدگی به شکایات مردمی در حالت آماده باش است.