شفا آنلاین>سلامت>تغذیه >کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: همه روغن های خوراکی از دانه و میوه های روغنی تهیه می شوند.
به گزارش شفا آنلاین، وحیده شایگان این
مطلب را در واکنش به مطالب منتشر شده توسط برخی رسانه ها طی روزهای اخیر
عنوان کرد مبنی بر اینکه روغن های خوراکی از دانه های غیرخوراکی تهیه می
شود.شایگان گفت: تمام روغن های خوراکی اعم از وارداتی یا تولید داخل
صرفا از دانه ها یا میوه های روغنی مربوطه استخراج و پس از طی مراحل
فرآوری لازم، بسته بندی می شوند و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند.وی
با انتقاد از کسانی که بدون پشتوانه علمی ذهن مردم را تشویش می کنند،
تاکید کرد: همه جوانب بهداشتی در مورد کالاهای مجوز دار سنجیده می شود؛همه
آزمایشات لازم برای کنترل کیفیت روی ماده اولیه، محصول حین فرآیند و محصول
نهائی جهت اطمینان از انطباق فرآورده با مقررات و ضوابط قانونی کشور
انجام می گیرد.کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و
آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مطالب بی پشتوانه و غیرعلمی جز تشویش
اذهان عمومی هیچ کمکی به ارتقای دانش و فرهنگ تغذیه ای مردم نمی کند.شایگان
تصریح کرد: کسانی که با تشکیک در فرآورده هایی که تحت رعایت ضوابط موجبات
تشویش ذهن مردم را فراهم می کنند باید مستندات لازم در خصوص ادعاهای
مطروحه را از سوی مراجع معتبر علمی به این اداره کل نظارت و ارزیابی
فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ارائه کند.وی از کسانی
که در شکل گیری باورهای تغذیه ای مردم تاثیر دارند خواست نسبت به درج
مطالب علمی بی و پایه و اساس با توجه به گستره تأثیر رسانه بر مردم دقت و
وسواس بیشتری داشته باشند.