کد خبر: ۹۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 17
شفا آنلاین>سلامت>مصرف بیش از حد میگو موجب بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآورده‌های دریایی می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،محمدحسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی گفت: میگو یکی از غذاهای دریایی است که جزو خانواده‌ی خرچنگ‌ها محسوب می‌شود و سرشار از آهن و فسفر است.

وی ادامه داد: میگو غذای بسیار مناسبی است چون سرشار از امگا 3، ویتامین D، سلنیوم، ویتامین B12 و پروتئین است.

عزیزی اظهار داشت: میگو به دلیل آنتی‌اکسیدان سرشار در جلوگیری از بروز سرطان مؤثر است و به علت دارا بودن امگا3 به کنترل فشارخون کمک می‌کند. همچنین مصرف میگو احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد و نیز ضد آلزایمر بوده و برای سالمندان بسیار مفید است.

وی در مورد مصرف بیش از حد میگو تأکید کرد: مصرف بیش از حد میگو می‌تواند باعث بالا رفتن کلسترول برخلاف سایر فرآورده‌های دریایی شود. بنابراین افرادی که کلسترول بالا دارند و بیماران قلبی باید در مصرف این ماده اعتدال را رعایت کنند اما برای افرادی که مشکل و بیماری خاصی ندارند مصرف بیش از حد میگو نمی‌تواند منجر به آسیب شود و حتی مفید است.

عزیزی خاطرنشان کرد: میگو به دلیل خواص زیاد یکی از بهترین مواد غذایی محسوب می‌شود که مصرف هفته‌ای 1 الی 2 بار آن به افراد توصیه می‌شود و افرادی که از گوشت قرمز استفاده نمی‌کنند می‌توانند میگو را جایگزین کنند تا دچار فقر آهن نشوند.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: