کد خبر: ۹۶۹۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶:۰۹ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 11
شفاآنلاین>سلامت>تغذیه >نوشابه گازدار مشکی اسید بالایی دارد و مصرف کردن آن اسید معده را تغییر می‌دهد و مخاطراتی را برای فرد ایجاد می‌کند.
به گزارش شفاآنلاین،دنیا به سمت نوشابه‌هایی حرکت می‌کند که بدون بنزوات سدیم باشند؛ در کشورهای اروپایی مصرف نوشابه‌های گازدار رایج نیست بلکه دنیا در حال حرکت به سمت نوشابه‌های مالت دار و ماءالشعیر است به این دلیل که این نوشابه‌ها دارای ویتامین B12 هستند.

استفاده از ماده سرطانزای بنزوات سدیم برای ماندگاری نوشابه‌های گازدار

 ماده بنزوات سدیم که در در نوشابه‌های گازدار استفاده می‌شود سرطانزا است و این ماده درسس‌ها نیز وجود دارد ؛ این ماده را از نفت می‌گیرند و برای اینکه نوشابه گازدار ماندگاری بالاتری داشته باشد به آن تزریق می‌کنند.

از نوشابه گازدار هیچ ماده غذایی دریافت نمی‌شود و تنها کاری که در بدن انجام می‌دهند تولید انرژی است، به همین دلیلبیماری‌هایی مانند چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار بالا در جامعه ما زیاد شده است.

معده به واسطه دارا بودن اسید کار هضم و جذب غذا را انجام می‌دهد اما نوشابه مشکی اسید بالایی دارد و مصرف کردن آن اسید معده را تغییر می‌دهد و به این دلیل مخاطراتی را برای فرد ایجاد می‌کند اما بیشترین نگرانی که درباره نوشابه‌های گازدار وجود دارد مواد نگهدارنده موجود در آن است.

نوشابه گازدار مانع از جذب مواد معدنی در بدن می‌شوند

نوشابه‌های گازدار اجازه نمی‌دهند که برخی مواد معدنی جذب بدن شوند و به دلیل میزان بالای انرژی که مصرف نوشابه در بدن ایجاد می‌کند و میزان بالای شکر موجود در آن برای فرد مصرف کننده احساس سیری کاذب به وجود می‌آید.

نوشابه‌های گازدار باعث ایجاد چاقی در مصرف کننده می‌شوند

به این شکل بدن احساس گرسنگی را از دست می‌دهد و مانع از جذب انسولین می‌شود؛ اینکه گفته می‌شود نوشابه اشتها را باز می‌کند به این دلیل است که باعث کاهش قند خون در بدن می‌شود و در این حالت فرد احساس گرسنگی می‌کند پس باید غذا بخورد تا قند خون بالا برود اما در نهایت این موضوع زمینه بروز چاقی را فراهم می‌کند به این دلیل که کالری بالایی در بدن ایجاد شده است.

تفاوت چندانی میان نوع نوشابه‌های گازدار وجود ندارد به این دلیل که مواد اولیه ثابت است و در تهیه آنها فقط از اسانس‌های متفاوت استفاده می‌شود؛ در تهیه نوشابه گازدار استفاده از اسید فسفریک رنگ آن را زرد و استفاده از کارامل رنگ آن را سیاه می‌کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: