به گزارش شفاآنلاین،کدو تنبل اثرات مثبتی در سبد غذایی افراد میتواند داشته باشد، کدوتنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.
بتاکاروتن موجود در کدوتنبل میتواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدوتنبل دارای انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدوتنبل موجود است.
کدوتنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری کند.
مصرف کدوتنبل در همه وعدههای غذایی نهار و شام توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده بهویژه وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدوتنبل است، میتواند به سلامتی افراد کمک کند.بهترین خبر