کد خبر: ۹۶۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 07
شفاآنلاین>سلامت>زنجبیل یک نوع ادویه و گیاه دارویی است که اگر تازه مصرف شود، جنبه‌های درمانی ویژه‌ای برای ما خواهد داشت.

به گزارش شفاآنلاین،زنجبیل یکی از مهم‌ترین ادویه‌ها و گیاهان دارویی است که علاوه بر جنبه‌های درمانی که دارد به عنوان یک چاشنی مغذی در تهیه و طبخ غذاهای ایران و ملت‌های مختلف استفاده می‌شود.

این ماده طعم تند خاصی دارد به همین دلیل کسانی که مصرف درست آن را نمی‌دانند زیاد علاقه‌ای به خوردنش ندارد.

یکی از دلایلی که افراد دچار کمبود ترکیب‌های مغذی می‌شوند اختلال در فرایند جذب آنهاست، به این معنی که ممکن است فرد مواد غذایی حاوی کلسیم و فسفر و… را به میزان کافی مصرف کند اما در روند جذب آن اختلال ایجاد شده و شخص دچار کمبود یکی از این مواد مغذی شود.بهترین خبر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: