شفا آنلاین>تغذیه>طب سنتی>نوشیدن چای تاثیرات مثبتی روی سلامتی مان میگذارد و موجب پیشگیری از بروز سنگ کلیه در افراد مختلف می شود کاهش چربی خون و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی از بهترین تاثیرات مفید ناشی از مصرف چای است.
به گزارش
شفا آنلاین،دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: چای بهترین نوشیدنی بعد از آب، برای محافظت بدن در برابر بیماریهای مختلف است.
دکتر محسن نعمتی افزود: طبق
تحقیقات انجام شده چای از بیماری
هایی مانند سنگ کلیه، بیماریهای قلبی و عروقی و چربی خون پیشگیری می کند.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته برای مبتلایان به سنگ های کلیه از نوع ‘اگزالات’، نوشیدن چای توصیه نمی شود.
وی
ادامه داد: مصرف چای عوارضی ندارد مگر اینکه با روش نادرست استفاده شود،
لذا پرهیز از مصرف چای داغ و پررنگ و پرهیز از مصرف زیاد قند و شکر همراه
با چای ضروری است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه نوشیدن چای داغ، خطر
سرطان مری را دربردارد، افزود: مصرف چای داغ در مناطق شمالی کشور نظیر گنبد
کاووس رایج است و از این رو سرطان مری نیز در این مناطق شایع تر است.
به گفته وی، چای داغ باعث تحریک بافت مری و معده شده و خطر ابتلا به این نوع سرطان ها را افزایش می دهد.
وی بیان کرد: از سوی دیگر مصرف چای فراوان نباید مانع از مصرف شیر، میوه و سبزی شود.
وی
با بیان اینکه چای به دو نوع سبز و سیاه تقسیم می شود، افزود: چای سبز که
برگ خشک چای است، طبیعی ترین نوع چای است اما در چای سیاه، برگ آن تخمیر
شده و سیاه رنگ می شود که این چای کافئین بیشتری دارد.
چای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است و دارای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است.
چای واژه ای چینی است که در چین و شمال هندوستان به کار می رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است.
نام
این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت tea تلفظ
می شد و هر دو تلفظی از یک واژه واحد در چینی قدیم هستند.
مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینی های شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینی های جنوبی آموختند. آفتاب