مردان دارای بالاترین میزان اسید اوره در مقایسه با افرادی که دارای کمترین مقدار اسید اوره بودند، حدود ۴۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری پارکیسنون قرار داشتند.
دکتر «جیانگ گائو»، محقق تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این نتایج بیانگر این مطلب است که اسید اوره می تواند از مردان در مقابل بیماری پارکینسون محافظت کرده یا روند پیشرفت بیماری را در مراحل اولیه کاهش دهد.»
در این مطالعه، هیچ رابطه ایی بین سطح اسید اوره و ریسک بروز بیماری پارکیسنون در زنان یافت نشد.
اسید اوره زمانی شکل می گیرد که مواد شیمیایی موسوم به پورین موجود در غذا در بدن تجزیه می شوند. به گفته گائو، افزایش سطح اسید اوره افراد شیوه ایی اسان و ارزان است، اما باید با دقت انجام شود چراکه مقدار بیش از اندازه بالای آن می تواند موجب ایجاد سنگ های کلیوی و بیماری نقرس شود.مهر