بسیاری از تلاش های افراد سیگاری و استفاده از محصولات ترک سیگار به این دلیل با شکست رو به رو می شود که این محصولات امکان ارائه نیکوتین مورد نیاز بدن آن ها را در دوره ترک سیگار نداشته و یا در صورت ارائه این ماده ، روش استفاده شده ، مورد رضایت افراد سیگاری نبوده است .
در این مطالعات که توسط دانشمندان مرکز فونتم Fontem انجام شده است ، دانشمندان اقدام به استفاده از نوع اولیه ای از محصولات ترک سیگار با نام محصولات ویپینگ vaping products کردند که دارای دو درصد نیکوتین بود . این میزان نیکوتین حداکثر میزان مجازی است که مجوز مصرف آن توسط سازمان دخانیات اتحادیه اروپا صادر شده است . دانشمندان در آزمایش های خود دریافتند که استفاده از این محصول می تواند نیکوتین مورد نیاز افراد سیگاری را تامین کرده و به آن ها در ترک سیگار کمک کند .
گفتنی است بر اساس مطالعات انجام شده مشخص شد که بسیاری از تلاش های افراد سیگاری و استفاده از محصولات ترک سیگار به این دلیل با شکست رو به رو می شود که این محصولات امکان ارائه نیکوتین مورد نیاز بدن ان ها را در دوره ترک سیگار نداشته و یا در صورت ارائه این ماده ، روش استفاده شده ، مورد رضایت افراد سیگاری نبوده و تنها در سیگارهای الکترونیکی است که احساس مشابه کشیدن سیگار به افراد القا می شود .
لازم به توضیح است که در مطالعات پیشین مشخص شده بود که سیگارهای الکترونیکی فعلی موجود در بازار نه تنها نقشی در ترک سیگار ندارند بلکه عوارض جانبی و تاثیرات مخرب آن ها بر بدن انسان به شدت زیاد بوده و خطرناک است .
ساختار سیگارهای الکترونیکی عموما به گونه ای است که در آن ها نیکوتین مایع از طریق ایجاد حرارت به بخار تبدیل شده و استعمال می شود . مطالعات و پژوهش های انجام شده نشان می دهد که در بیشتر موارد ، این مواد مایع که به صورت بخار در سیگارهای الکترونیکی استعمال می شوند حاوی موادی به شدت سرطان زا بوده و تاثیر مرگ آور این مواد در شرایطی که تحت حرارت قرار می گیرد بسیار بیشتر خواهد بود .
رشد نگران کننده تعداد افراد
سیگاری در سال های اخیر در سراسر دنیا ، زنگ خطر را در بروز بیماری های
مرتبط با مصرف دخانیات افزایش داده و دانشمندان امیدوارند با استفاده از
محصولات ویپینگ امکان ترک سیگار با روشی سالم تر و کم خطر تر
برای عموم مردم ایجاد شود . شرح کامل این پژوهش در آخرین شماره مجله تنظیم
مقررات سم و داروشناسی Journal of Regulatory Toxicology and Pharmacology منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد . جهت مشاهده متن کامل این پژوهش ، اینجا را کلیک کنید .