شفاآنلاین>سلامت>طب سنتی >کبد چرب که بیماری اختلال در کارکرد کبد است را میتوان به روشهای سنتی کنترل و درمان کرد.
به گزارش
شفاآنلاین،در خصوص کبد چرب گفت:
کبد چرب به دلیل کاهش تحرک
و تغذیه نادرست ایجاد میشود، در واقع به اختلال مزمن و بدون علت در کبد
گفته میشود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است . شایعترین دلیل
ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس ، مصرف الکل، مصرف دارو بیش
از حد معمول و مصرف غذاهای فستفودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
وی ادامه داد: کبد بطور طبیعی مزاج گرم و
تر دارد، بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد را
برای تحلیل و متابولیزه کردن چربیها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در
بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود. بنابراین مصرف ترشیها به ویژه سرکه و
آبغوره ، خوراکیهای سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو هم باعث سرد شدن
کبد میَشود که باید محدود گردند.
همچنین کاهش وزن
ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی
طولانی مدت به ایجاد کبد چرب میانجامد .
مصرف سرکه
سکنجبین،مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه میشود،
همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی ، عرق خارشتر،
عرق بید و عرق شاهتره نیز مفید است. مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین و استفاده
از روغن کنجد و زیتون برای سرخ کردن غذا توصیه می شود.